RockStation

Felpörgeti a nyár végét a Trousers - Jön az új lemez!

2017. augusztus 17. - sunthatneversets

the_trousers_2017_a.jpg

Már megszokhattuk, hogy a Trousersnél nincs lazsálás, és augusztus végén is eseménydús napok várnak a fővárosi rock ’n’ roll csapatra. A nyár befejeztével sem ritkul a teendői lista, ugyanis új lemezen dolgozik a zenekar.

A nagysikerű, Fezen fesztiválon adott koncertet követően két további közkedvelt helyszínen zárja a nyarat hazánk egyik elsőszámú garage-rock csapata, a Trousers. Kőváry Zoliék a SZIN szerdai napján, augusztus 23-án 18 órától rengetik meg a Szurdi Zsolt színpadot. Másnap már hazai pályán, az A38 koncerttermében lépnek fel. Különlegesség hogy tv-s forgatás is lesz az este folyamán, ahol a vendégzenekarként a szegedi stoner rock bandát, a Dungaree-t láthatja a közönség. A koncert facebook eseményét ITT találjátok.

További fontos információ, hogy az Old Time RNR Magazinnak adott interjúban a Trousers frontembere, Kőváry Zoltán elárulta, ősszel már az ötödik, Invisible Darkness című nagylemezével rukkol elő a csapat. Kiváltságos helyzetbe kerül, aki ellátogat az A38-as koncertre, ugyanis a srácok már adnak egy kis ízelítőt az új dalokból.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2212756230

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum