RockStation

King Furia - Itt a bemutatkozó EP

2017. augusztus 18. - sunthatneversets

king_furia.jpg

Megjelent a 2017-ben alakult King Furia bemutatkozó EP-je, amelynek címe The End Of The Golden Age. A banda tagjai már ismertek lehetnek a Sonic Rise-ból, a Sirens Chantből és más formációkból.

"Sötét hangulatú durva metált játszunk atmoszférikus témákkal keverve. Death, black, doom hatások egyértelműen érezhetők, de mindez egy modern és kísérletezős köntösben. Nem szándékunk igazodni egyik stílushoz sem."  - mondja a zenekarról Huszti Gábor gitáros.

"Igazi düh, és más nagyon mélyről érkező őszinte emóciók vannak a hangok mögött. A gondolati tartalom koncepciójában elsősorban az emberi gyarlóság, esendőség, vágyakozás, kapzsiság, kegyetlenség kapta főszerepet. Olyan referenciákat választottunk, amelyek jól körvonalazzák a témát, de a szövegek önmagukban is érthetők. Ha valaki további különlegességeket szeretne, akkor felkutathatók a szövegekbe ágyazott referenciák is, hiszen merítettünk a kultuszdarabnak számító Berserk manga történetből és annak gondolatmenetéből, de megtalálhatók más bibliai utalások is. Amúgy végig jellemző a személyes történetvezetés és a saját gondolatok."

"Az EP Pécsen készült az FHT78 Studióban Fidó irányításával. A nyár folyamán rögzítették a dalokat, az utómunkák szintén Fidóhoz köthetők. A jövőre nézve több terv is van. Elsőként egy videoklip elkészítése a cél, majd ősztől megpróbálunk a lehető legintenzívebben a koncertekre koncentrálni. Szívesen fogadunk minden meghívást, szeretnénk mindenhová eljutni és megmutatkozni."

Az új banda friss EP-je letölthető a zenekar bandcamp oldaláról, a bandát a facebook oldalukon lehet követni.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr212758770

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum