RockStation

Napi kockaság: Sabatonos tankot dobtak be a World Of Tanksbe

2017. augusztus 18. - theshattered

world-of-tanks-collaborates-with-swedish-heavy-metal-band-sabaton.jpgA Sabaton zenekart és az ő háborúkhoz (és így a tankokhoz) való vonzódásukat talán nem nagyon kell bemutatni senkinek, aki ennek az oldalnak a látogatója. A World Of Tanks játékot már talán inkább. Ez az online játék mostanában nagyon felfutott, körülbelül 140 féle tankkal lehet benne írtani az ellent, jelen esetben más országok, klánok, csoportosulások játékosait. Ebbe szállt be a Sabaton, akik egy Strv 81 tanknak kölcsönöztek egy skint, ez a Primo Victoria nevet kapta a csapat egyik nagy slágere után.

A zenekar a játék tiszteletére egy klipet is készített, hogy mégnagyobb lelkesedéssel csapjanak le rá a jópénzű fanatikusok - lévén, hogy körülbelül harmincezer jó magyar forintot kell kicsengetni a virtuális harcjárműért.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2212757804

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum