RockStation

Elérhető az új Moonspell lemez borítója és dallistája

2017. augusztus 19. - theshattered

moonspell2017band_638.jpgAz ősz folyamán új albummal jelentkezik a januárban a Cradle Of Filth társaságában Magyarországra látogató Moonspell (Facebook esemény ITT). Az 1755 című korong a lemez címének megfelelő évben történt lisszaboni földrendrengésnek, tűzvésznek és cunaminak állít emléket, melynek következtében a portugál főváros majdnem teljes egészében el is pusztult.

"Az 1755-ös év az új Portugália születésének időszaka. A lisszaboni földrengés képében nem csak Európa legnagyobb természeti katasztrófájáról beszélünk, de a hatásait sem lehet egyszerűen a hatalmas emberáldozatra visszavezetni.

A teljes tragédia után egy új város született, teret engedve annak az útnak, mely több alapon is nyugodott, mint a korona és a kereszt. Ennek köszönhetjük a város nagy részét, az országot és a szabad akaratot, amit manapság is gyakorlunk.

Ez nekünk nem csak egy újabb lemez. Ez egy zenei és szövegi történelmi dokumentum, egy tisztelgés az örökségünk és a hihetetlen képességek és rugalmasság előtt, amit az akkori portugál testvéreink tanúsítottak, amikor az emberiséget térdre kényszerítették a természet és a józan ész erői. Akármit is tettek, jól tették... És mégis MOZOG a Föld."

moonspell1755cover.jpg

01. Em Nome Do Medo
02. 1755
03. In Tremor Dei (feat. Paulo Bragança)
04. Desastre
05. Abanão
06. Evento
07. 1 De Novembro
08. Ruínas
09. Todos Os Santos
10. Lanterna Dos Afogados

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5812759340

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum