RockStation

Poison Alley - Megjelent az EP, hamarosan lemezbemutató

2017. augusztus 22. - sunthatneversets

poison_alley.jpg

Nemrég elérhetővé vált a Poison Alley új EP-je, a Flowers of Evil, amit már meg is hallgathattok a zenekar Bandcamp-oldalán.

A Bödecs András (ex-The Idoru, ex-New Dead Project) és Czifra Miki (Leander Kills) vezette punk-rock banda 2015 óta az egyik legvártabb ígérete a hazai undergroundnak. Amíg a stúdióban olyan zenészek vették körül a párost, mint Kocsis Máté (ex-The Idoru), Jankai Valentin (Leander Kills, ex-Blind Myself) vagy Mohácsi Matyi (Grand Mexican Warlock, Shell Beach), addig mostanra véglegesült a zenekar teljes line-upja.

A Poison Alley első - egyben lemezbemutató - koncertjén, szeptember 22-én, a Dürer Kert középső termében Kökényes Dániellel (AWS), Hornyák Kristóffal (Satelles) és a svéd Emil Björkanderrel (Children of Fall) kiegészülve áll majd színpadra, vendégként pedig a Wishes, a Warren és a Bodor Máté (Leander Kills) vezette All But One áll majd színpadra. További infók a koncertről ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5612770906

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum