RockStation

Új lemezen dolgozik a Napalm Death

2017. augusztus 23. - theshattered

Napalm Death 2014_1.jpgStúdióba vonult a grindcore legenda Napalm Death. A nagylemezzel (Apex Predator - Easy Meat) legutóbb 2015 elején jelentkezett veteránok már a négy fal között zúzzák ki magukból a gondolataikat, melyeket képekkel is megerősítettek.

"A dolgokhoz való hozzáállásunk mindig ugyanolyan marad. Mindig, amikor lemezt, vagy hasonlót csinálunk, nem arra gondolunk, hogy 'Hogyan tehetnénk szert kereskedelmi sikerre?' (nevet). Ez nem passzolna hozzánk. Mi csak egyszerűen megpróbáljuk a bennünk lévő legjobb és legextrémebb dolgok keverékét csinálni. Most ha csak egy dolgot mondhatnék, azt mondanám, hogy egy remek keveréke lesz a hagyományos, gyors Napalm dolgoknak és a kitekert hangzású Napalm dolgoknak, ami ha tetszik post-punk zajszerű avandgarde témákkal van keverve. Szerintem egyre jobbak leszünk ebben a keverős tekintetben. Úgy látom, hogy most minden zökkenőmentesen megy. Legalábbis abban a tekintetben, hogy egyre több embert érdekli, hogy mit csinálunk. Ismerek egy csomó zenekart, akinek folyamatosan esik vissza a lemezeladása, de a miénk épp, hogy növekszik." - nyilatkozta Barney Greenway énekes.

A stúdiós képeket ITT találjátok.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr312773944

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum