RockStation

Holnap jelenik meg Tony MacAlpine legújabb lemeze

2017. augusztus 31. - theshattered

roses.jpgDeath Of Roses címen lesz elérhető Tony MacAlpine legújabb nagylemeze. Az instrumentális progban utazó, nemrégiben rákból felépült gitáros hétszámos anyagán, amely eredetileg két részletben jött volna ki, hazánk fia, Borlai Gergő dobol, mellette az előző albumon is bizonyító Pete Griffin basszer játszik a zenekarban.

"Pete az egyik kedvenc basszusgitárosom, a Death Of Roseson való közreműködése legalább olyan szilárd, mint amennyire technikás. Nagyon örülök, hogy Pete javaslatára megtaláltam Gergőt. Nagyon lenyűgözött az albumon végzett munkája. Vitán felül innovatív dobos, már alig várom, hogy a turnén mégközelebb kerüljünk egymáshoz a srácokkal.

A Death Of Roseson nagyon ráfókuszáltam a kompozíciókra és a rétegzésre. Amikor beteg voltam és kezelés alatt álltam, vettem észre, hogy nem tudok játszani, a kemó miatt remeg a kézfejem és a karom. Ennek az albumnak a magjai a felépülésem alatt születtek meg, amikor elkezdtem zenéket írni a fejemben. Szerencsére a gyógyulással és a gyakorlással együtt a képességeim is többszörösen visszatértek, amikor nekiálltam a lemez felvételeinek."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3712790384

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum