RockStation

Visszatér Tim Lambesis és az As I Lay Dying

2017. szeptember 05. - theshattered

As I Lay Dying band2012.jpgMiután kiszabadult a börtönből, elkezdte az As I Lay Dying újraszervezését Tim Lambesis. Az énekes két és fél évet töltött a hűvösön, mert bérgyilkost fogadott a felesége meggyilkolására. A büntetésén így is rengeteget enyhítettek az illetékesek, eredetileg hat évet kellett volna pihennie, de engedtek belőle, mivel a szteroidokat és a házassági problémákat enyhítő körülménynek tudták be. Aztán jött a szabad élet, az újrakezdés: Lambesis újraházasodott (nyilván nem az előző feleségét vette el, hanem Amanda Dubordot, akivel a lecsukása előtt randizott), most pedig jön a következő lépés a visszatérésre: az As I Lay Dying újraszervezése.

Talán sejthetitek, hogy a néven és Lambesisen kívül semmi nem fog maradni az előző társaságból, akik egyébként Wovenwar néven folytatták a jó kis tökönszúrás után. Ebből adódóan az énekes teljesen új emberekkel fogja folytatni a zenekarát, a kilétükről egyelőre nem tudni még semmit. Az As I Lay Dying szerződés szerint még mindig a Metal Blade Recordsnál van, még ha az nem is tetszik a kigyúrt pacsirtának, hiszen side-projekt zenekarának, a Schwarzenegger-tematikájú Austrian Death Machine-nak a lemeze a Rise Recordsnál jelent meg. További infók hamarosan!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3012804862

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

devilstrueface 2017.09.05. 22:50:06

a szabadulós sztori teljesen kimaradt. hát meglepődtem...

akkor mostantól nagyon figyelek, felkészül ian watkins
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum