RockStation

Tudni szeretnéd, ki a Foo Fighters lemezén szereplő rejtélyes popsztár?

2017. szeptember 07. - theshattered

foo_fighters_2017_june_promo.jpgHát, hölgyeim, uraim, kiderült a nagy kérdésre a válasz. Nem, most nem a 42 a megfejtés. De nem is ugyanaz szerepel a kérdőjel előtt. Hanem az, hogy vajon ki lehet az a "legnagyobb popsztár", aki a Foo Fighters szeptember 15-én megjelenő új nagylemezén, a Concrete and Goldon fog szerepelni? A válasz, habár ott lesz a korongon, nem Paul McCartney, hanem egy másik, valóbab POPsztár, aki nem más, mint..

Justin Timberlake! Az, hogy melyik dalban és milyen teendői lesznek, egyelőre még titok, de rosszabb esetben is egy hét múlva kiderül, hogy milyen a kollaboráció végeredménye.

A Concrete And Gold lesz az első nagylemez, amelyen már a hivatalosan is hattagú felállás lesz hallható, miután Rami Jaffee turnébillentyűsből teljes jogú taggá avanzsált.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5112809624

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum