RockStation

Speckó kiadást kap a Queen idén 40 éves klasszikusa

2017. szeptember 09. - theshattered

4af2fd79-bf59-4c26-af08-fa59c65565c7.jpgImmár 40 éve, hogy megjelent a Queen egyik legismertebb nagylemeze, a News Of The World. A - hogy csak a legismertebbeket említsük - többek között a We Will Rock Yout és a We Are The Championst tartalmazó anyag egy ritkaságokkal rendesen megrakott négylemezes kiadást fog kapni, ebből egy maga a lemez, egy korong a ritkaságokat fogja szállítani, egyen pedig az album alternatív verziója lesz. De egy DVD-t is fognak lelni a csomagban a lelkesebbek a csapat 1977-es amcsi turnéjáról. Mindezt még meg is spékelik egy vaskos könyvvel fullosra pattintva a zenekar akkori életéről, szóval...

queennews40thbigger.jpg

Az immár a klasszikus felállásból csak Brian Mayt és Roger Taylort magába foglaló csapat Budapesten is fel fog lépni, ennek pontos dátuma november 4. Freddie Mercury örökségét ahogy az utóbbi években mindig, most is Adam Lambert lesz hivatott magán hordozni.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3112812814

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum