RockStation

Emberrablás miatt őrizetbe került a Decapitated teljes tagsága

2017. szeptember 10. - sunthatneversets

decapitated_2017.jpg

A lengyel Decapitated éppen friss lemezét, a júliusban kiadott Anticultot népszerűsíti a tengerentúlon a Thy Art Is Murder, a Fallujah és a Ghost Bath társaságában. Illetve csak népszerűsítené, mert a szombati Santa Ana-i fellépésük után a rendőrség a zenekar mind a négy tagját őrizetbe vette. A vád emberrablás, amit egy spokane-i nő jelentett be a hatóságoknak még a hónap legelején. 

A zenekar ügyvédje szerint azonban nem egészen így néz ki a történet, hiszen állítása szerint a zenekar tanúkkal tudja igazolni, hogy szó sem volt semmilyen rablásról, ugyanis a nő szabad akaratából látogatta meg a csapatot és így is távozott tőlük. Az ügyvéd az őrizetbe vételt is kifogásolta, mondván a zenekar együttműködő volt, ám a rendőrség szerint akár további bűncselekmények gyanúja is felmerülhet. A Decapitated tagjai jelenleg Los Angelesben várják, hogy visszaszállítsák őket a Washington államban található Spokane-be. A banda egyébként január 26-án a Barba Negra Music Clubban lép fel a Kreator és a Dagoba társaságában. Reméljük nem a feltételes módot kell majd használnunk ezzel kapcsolatban.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4212818752

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum