RockStation

Novemberben jön az új Annihilator lemez, a borító már elérhető, meg egy új dal is

2017. szeptember 13. - theshattered

annihilatorband2016promobw_638.jpgNovember 3-án kerül a boltokba a thrash legenda Annihilator legújabb nagylemeze. A For The Demented a Suicide Society nagylemezt fogja követni a sorban, azaz már a tizenhatodik teljesértékű nagylemeze lesz a kanadaiaknak. A csapat november 18-án a Testament és a Death Angel társaságában a Barba Negrába is ellátogat, ahol várhatóan egy húzós estének nézünk elébe.

A koncert hivatalos Facebook eseményét ITT találjátok, a borító a már hivatalos videóval is rendelkező új dal, a Twisted Lobotomy alatt látható.

annihilatororthedementedcd.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8212824744

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

NZperX 2017.09.13. 11:12:01

Hát ez alapján a dal alapján semmiképp nem lesz ebből Kreator-szintű feltámadás.
A debütáló Alice In Hell újszerű volt, tele olyan erős dalokkal, amik mellett elfért a gyenge énekes teljesítmény. Egy csünt kölyök voltam, rongyosra hallgattam a műsoros kazettát.
A Never, Neverland szerintem még jobb lemez lett, még jobb dalokkal és egy sokkal jobb énekessel. Igazi rajongó lettem.
És kifejezetten szerettem a harmadik, Set the World on Fire lemezt a dallamosabb világával (és persze megint egy új énekessel).
Aztán jött a King of the Kill, amit dühömben egyetlen meghallgatás után elajándékoztam, aztán jöttek sorra a pocsékabbnál pocsékabb, kínkeservesen önismétlő, szarul szóló lemezek (Remains pl, a mai napig nem értem, hogy gondolhatta komolyan Waters, hogy így átkúrja a rajongókat azzal az értékelhetetlenül gagyi demószerűséggel).
És sajnos azóta is jönnek sorra a lemezek, nagyjából az uncsi önismétlés - középszar lejárt lemez közötti sávban.
Én meg persze - mivel a kiskamasz génjeimbe ivódtak a Waters riffek - minden egyes lemezt úgy várok, mint a Messiást, hátha eljön a feltámadás, lesz még új Road To Ruin, Phoenix Rising vagy Alison Hell...
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum