RockStation

Könyv jelenik meg a Monsters Of Rock fesztiválról

2017. szeptember 18. - theshattered

monstersofrockmockup3_638.jpgA Monsters Of Rock fesztivál talán (az ott készült videók miatt) még a fiatalabb metalosoknak is megdobogtatja a szívét, hiszen a metal hőskorában évente megrendezett doningtoni fesztiválokon (nem keverendő az annak idején Budapesten is megfordult turnéval) sorban léptek a nagyobbnál nagyobb nevek a színpadra. Ennek, az egyébként 1980-1996 között megrendezett a fesztiválnak kíván majd emléket állítani az a 300 oldalas, nagyalakú könyv, melyet jövő tavasszal kívánnak megjelentetni.

monstersofrockmockup2.jpgAz oldalak a fényképek mellett interjúkat, háttérinfókat és dallistákat is fognak tartalmazni, ráadásul lesz egy Full Metal Jacket Edition is, amelyet nem más, mint Rob Halford sorszámozott és dedikált.

monstersofrockmockup1.jpgA könyv az első kötete lesz egy két részes sorozatnak, melynek második fele a Download fesztiválokat fogja majd felgöngyölíteni hasonló szellemben, de az majd csak 2019-ben fog megjelenni.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7212872990

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum