RockStation

Új videóval jelentkezett a Linkin Park, október végén lesz az emlékkoncert

2017. szeptember 19. - theshattered

linkin-park-special-show.jpgAhogy be is jelentették, Chester Bennington halálával nem áll le a Linkin Park működése. Habár egyelőre konkrét folytatásról nem sok szó van, egyelőre annyi a biztos, hogy október 27-én a Hollywood Bowlban jön az emlékkoncert, melyre a vendégfellépőket még a későbbiekben fogják bejelenteni. De hogy az egyszeri, Hollywoodban nem sokat járó olvasóinknak is jusson valami jóság, kijött a legutóbbi lemez címadójára, a One More Lightra készített klip is, ezt lentebb látható.

"Nagyon megérintett a videó készítése, főleg visszanézni az egészet." - nyilatkozta Joe Hahn, aki társrendezője volt a klipnek - "Úgy érzem, azzal, hogy megcsináltuk, nem csak az egyik legnagyobb félelmünkkel néztünk szembe, de feljogosított arra is, hogy felhasználjuk a tehetségünket arra, hogy fényt adjunk azoknak, akiknek szükségük van rá. Ahogy haladunk a Hollywood Bowl show előkészületeivel, azokra az emberekre gondolok, akik akár a belső körön belül, vagy kívül kapcsolatban voltak a zenekarral. Ez a videó egy jószándékú gesztus azoknak, akik igénylik ezt a kapcsolatot."

"A One More Lightot azzal a szándékkal készült, hogy kimutassuk a szeretetünket azoknak, akik elveszetettek valakit. Most mi is a fogadó fél vagyunk." - tette hozzá Mike Shinoda - "Az emlékkoncerteken, alkotásokon, videókon és képeken keresztül a világ minden tájáról nyitottak felénk a rajongók ezen a dalon keresztül, mutatják ki a szeretetüket és a támogatásukat a zenekar felé és a drága barátunk, Chester emléke felé. Nagyon hálásak vagyunk és már alig várjuk, hogy újra találkozzunk."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6212876180

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum