RockStation

Magyarországra jön az L.A. Guns, viszont nem egy szokványos helyen lépnek fel

2017. szeptember 23. - theshattered

laguns2017.jpgTudjátok, Los Angelesben van egy (egy kis iróniával fogalmazva) többé-kevésbé ismert Roxy nevű hely. Adjatok hozzá még egy X-et és Tatabányán is meglelitek ezt a nevet, ahol ugyanúgy egy rock klub viseli büszkén a kvázi rangot. Ráadásul hamarosan egy igazi szelet Los Angelesszel is találkozhattok a Gerecse lábainál, ugyanis idelátogat a Phil Lewis és Tracii Guns által fémjelzett L.A. Guns. A csapat az október 13-án megjelenő új nagylemezét, a The Missing Peacet fogja az iparvárosban is megmozgatni, a buli pontos dátuma: november 6.

Az ezredfordulón megjelent Waking The Dead album óta ismét együtt dolgozik L.A. Guns név alatt Tracii Guns gitáros és Phil Lewis énekes. A kettejük vezetésével működő jelenlegi formáció élő teljesítményét az idei Frontiers Rock Festivalon illő módon megsüvegeltük, októberben pedig The Missing Peace címmel új lemezük is napvilágot lát majd az olasz kiadónál.

További hír, hogy a patinás Sunset Strip banda vendége a szintén a glam / sleaze beütésű hard rock vonalat erősítő ír Stone Trigger lesz.  Jegyek hétfőtől kaphatók a helyszínen és a Tixa rendszerén, a hivatalos Facebook eseményt ITT találjátok.

Az említett lemez borítója, dallistája és két nyilvános dala, a Christine és a Speed a következők:

themissingpeace.jpg

01. All The Same To Me
02. Speed
03. Drop Of Bleach
04. Sticky Fingers
05. Christine
06. Baby Gotta Fever
07. Kill It Or Die
08. Knife To A Gunfight
09. The Flood Is The Foult Of The Rain
10. The Devil Made Me Do It
11. The Missing Peace
12. Gave It All Away

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7612888048

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum