RockStation

Nem lesz olyan katartikus az új Machine Head?

2017. szeptember 25. - theshattered

0machinehead2015_16.jpgCatharsis címen fog megjelenni az új Machine Head lemez valamikor a jövőben, ennyi már biztos. Meg az is, hogy nagyon dolgoznak rajta. Viszont a frontember Robb Flynn figyelmeztet: nem szabad nagyon súlyos, vagy nagyon gyors anyagra számítani, mert nem lesz az, legalábbis ha hihetünk a legutóbbi stúdiós bejelentkezésének.

"Csökkentsétek az elvárásotokat a súly és a sebesség irányába. Ez egy... Ha a The Blackening volt a legthrashesebb, legagresszívebb anyagunk, akkor ez valószínűleg az eddigi legdallamosabb és leggrooveosabb lemezünk lesz.

Van benne kis thrashes íz itt-ott, kemény is lesz, de nagyon grooveos is, dallamosan odacsapós album lesz. Azért mondom el, mert nem akarom, hogy mindenki az várja, hogy a kibaszott Reign In Bloodot fogjuk kiadni. Mondhatnám, ha akarnám, meg tudnám oldani, hogy az anyaszomorítók azt higgyék, hogy a valaha volt legkeményebb 29 percnyi zenét fogjuk megjelentetni, de ez nem olyan lesz. Ez nem. Realisztikus elvárásokat akarok, őszinte szeretnék lenni veletek. Nagyon dallamos lesz... Ennek nincs különösebb oka, egyszerűen csak úgy döntöttünk, hogy írunk néhány grooveos, dallamos témát és kibaszott jók lettek. Nagyon-nagyon dalszerűek.

Sok rövidebb szám lesz. Van néhány epikus is, persze kell is hogy legyen egy epikus Machine Head téma vagy kettő, három. Nagyon jóféle lesz, már nagyon várom.

Szerintem lesz benne két-három azonnal ható cucc és szerintem lesz néhány dal, amire az első hallgatáskor az emberek azt fogják mondani: 'Hmmm, ez most nem tudom hová rakni'.

De egy-két hónapon belül be fog érni és azt fogjátok mondani: 'Ez valami kibaszott jó, ember!'"

A teljes bejelentkezés itt, lentebb látható:

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4912893266

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum