RockStation

Csontroppantó édes jó Istenem - Budapestre jön az All Out War

2017. szeptember 28. - csubeszshuriken

all-out-war-promo7.jpgA kilencvenhetes For Those Who Were Crucified album csontroppantó hangzása még ma is úgy üt, hogy egyből gyere le jó Isten! Szóval az All Out War is az a banda, amely a kilencvenes évek második felében a hardcore és a metál ötvözetéből hegesztette össze azt a hintát, amibe aztán sokakat ültetett bele, majd kérdés nélkül hajtotta koccig azt. New York állam öttagú legénységének hét nagylemeze tehát nem az a kiköpött telefonnyomkodó és cipőnézegető cucc, amibe néha belefutsz. Give Us Extinction című pár hete megjelent lemezük pedig még mindig ugyanaz az a tisztes és combos helytállás. Negyed évszázados fennállás után is szakítva a nehézsúlyt. 

Ami nem volt kevés idő, de végül is kivártuk, hogy kinek fiatalosabban, kinek öregesebben, de jöhessen a nagy bumm. Vagyis, hogy történetében először Budapestre jön az All Out War. Nem gyenge hazai támogatással. Azaz a Ghostchant, a Cold Reality és egy The Last Charge biztos, hogy nem túl laza részvételével. Március 26 - án ITT a Dürer Kertben. Amihez pakoltuk az új albumot és egy korábbi koncertet, csak hogy fel tudd mérni, hogy hányas lesz az a bizonyos kabát.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9812904824

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum