RockStation

Stílusos és elegáns női blues

Novemberben a szomszédban koncertezik Beth Hart amerikai blues-rock/soul/jazz fusion énekesnő!

2017. október 08. - magnetic star

beth_hart.jpg

Két évvel ezelőtt megjelent nyolcadik szólólemezével (Fire on the Floor) Beth Hart újfent lángra lobbantotta… nem csupán a padlót, de a világ blues-rock/soul/jazz fusion zenei színterét is. 2015 nyarán a kaliforniai énekesnő Pakson a 23. GastroBlues Fesztiválon lépett fel kirobbanó sikerrel és jóllehet idén elkerüli hazánkat, így sem kell lemondania róla annak, aki nem sajnálja az anyagi, idő-és energia-ráfordítást egy környékbeli kiruccanásra.

November 6-án Prágában (Forum Karlin), 8-án Bécsben (Stadthalle F), 10-én Zágrábban (Boogaloo Club), 11-én pedig a belgrádi sportcsarnokban (Hala sportova) teszi tiszteletét aktuális európai turnéja során a jelenkor Janis Joplinjaként is gyakran emlegetett – ám a nagy példaképpel ellentétben a démonaitól szerencsés módon megszabadult – Beth.

Aki tisztában van azzal, hogy hősnőnknek nem véletlenül adatott meg az együttműködés lehetősége olyan kaliberekkel, mint Slash, Jeff Beck, Joe Bonamassa vagy Buddy Guy, már el is kezdheti tervezni az útját. Akár járt azelőtt Beth Hart koncerten, akár nem.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4712939339

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum