RockStation

Erősen sold out közeli állapotba került az Igorrr koncert!

2017. október 14. - csigaur

igorrr_band.jpg

Ahogy arról mi is beszámoltunk már, október 26-án végre Magyarországra is eljut az Igorrr soron lévő turnéja. Nagy várakozás övezi a koncertet, hiszen a szervezők folyamatosan közlik a jegyeladás százalékos állását. 

A Fingers Crossed közlése szerint már az utolsó körös online jegyek kaphatóak, valamint a Musicland.hu üzletében és a Dürer Kertben is 20-20 darab jegy várja a gazdáját. Szóval, ha nem szeretnél lemaradni az Igorrr első magyarországi koncertjéről, akkor minél hamarabb gondoskodj a jegyvásárlásról! A bemelegítésről dj. Mesterházy gondoskodik, a support pedig az angol Broken Note lesz. Minden információt megtalálsz a Facebook eseményben, valamint nem árt egy "lájkot" dobni a szervezők oldalára sem! 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3712975718

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum