RockStation

Az Ipecac Recordings bemutatja - Elérhető a Seismic című Spotlight lemez

2017. október 17. - csubeszshuriken

spotlights-brooklyn.jpgAkik előtt az uniqum díjas underground nem egy szigorúan lezárt pinceajtó, azoknak az Ipecac Recordings neve akár garancia is lehet, ami mindig egy újabb különleges találkozást ígér. Ahelyett viszont, hogy most hosszas felsorolás következne azon bandák nevével, akik itt jelentettek meg lemezeket, legyen elég annyi, hogy részben Mike Patton ínyenc zenei ízlése válogatja a kiadóval együttműködő bandák listáját. Azután pedig, hogy ezt a listát korábban az Isis neve is díszítette, már korántsem meglepő, hogy a Spotlight második lemeze is ugyanitt jelent meg a napokban.

A Sarah Quintero és Mario Quintero alkotta brooklyni banda ugyanis tagadhatatlanul az Aaron Turner által kitaposott ösvényeken barangol. Mindehhez pedig az Isis dobosa, azaz Aaron Harris jegyzi lemezeik produceri munkáját is. Ez a sajátos hangzásvilágú, nagyon szépen megkomponált shoegaze / sludge / poszt-rock kombináció viszont abszolút a Spotlight sajátja. Amivel most ti is találkozhattok itt lejjebb. A teljes Seismic album elérhető már a bandcamp oldalon keresztül.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6712993780

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum