RockStation

Véget ért a pereskedés, jövőre jön az új Five Finger Death Punch album

2017. október 17. - theshattered

fivefingerdeathpunchband2015promo_638.jpgRendezte a sorait a volt kiadójával, a Prospect Parkkal a Five Finger Death Punch. A már másfél éve húzódó adok-kapok közben Ivan Moody is ki-bemászkált a rehabokra, úgyhogy mondhatni, nem unatkozott a csapat maradék része. Viszont most, hogy már egyenesbe jött minden, jövőre érkezik az új album, de előtte még egy best of korong is napvilágot fog látni, ahogy az az előzmények fényében sejthető volt.

A hivatalos közlemény egyébként a következő: "A Five Finger Death Punch zenekar és kiadója, a Prospect Park rendezte a vitáit és egyéb különbségeit. A zenekar és a kiadó örömmel jelenti be, hogy 2017 decemberében meg fog jelenni egy két új dalt tartalmazó greatest hits album, majd jövőre jön az új lemez. A zenekar nagyon büszke az új anyagra és alig várja, hogy bemutathassa azt a rajongóinak."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2912993802

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum