RockStation

Régi sulis NYHC - Frissen megosztott Killing Time koncert

2017. október 23. - csubeszshuriken

15319248_10154372564730000_3297808634152100873_n.jpgA New York városhoz köthető Hardcore vonal tulajdonképpen azokból a bandákból nőtte ki magát, akik a nyolcvanas években elejétől a levégéig rakták egymásra mellé azokat alapokat, amikből a műfaj egésze igazából ma is táplálkozik. A média által nagyobb figyelmet kapó bandák mellett azonban még tucatnyi olyan szereplő volt, akik fontossága ebben a folyamatban vitathatatlan volt. Mint a Raw Deal, akik később Killing Time néven folytatták tovább.

Olyan alapvetésekkel gazdagítva a helyi színteret, mint az eredeti néven kiadott pár számos Demo, vagy a névváltás után elsőként megjelenő Brightside lemez. Amit még három remek album követett, amik közül az utolsó egy hosszabb szünet után 2010 februárjában jött ki és örömteli fogadtatásban részesült a régi sulis hardcore elkötelezettjei részéről. A banda pedig azóta ismét aktív. Legendás tagjai pedig idén is tolták a száz százalékra vett klasszikus hardcore bulikat. Amikből a hate5six munkacsoport - ezekben a körökben favorit videó megosztó - is örökített meg egy philadelphiai bulit, ami pár napja publikus és ennek köszönhetően most ti is megtekinthetitek. Itt...

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1213058180

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum