RockStation

Megvan az új Judas Priest album címe

2017. október 24. - theshattered

judaspriestband2014_638.jpgAhogy lassan elkészül az új albumuk felvételeivel a Judas Priest, így körvonalazódnak a részletek is a csomaggal kapcsolatban. Igaz, az átlagember még nem sokat tudhat a már hónapok óta készülő anyagról, viszont az már biztos, hogy a 2018 elejére várható korong címe Firepower lesz.

Rob Halford így nyilatkozott nemrégiben a felvételekkel kapcsolatban: "Már majdnem kész vagyunk. Már az utolsó kanyarban vagyunk, mielőtt ráfordulnánk a célegyenesre. Monumentális anyag lesz. Le fogja robbantani a zoknit a lábatokról. Izgatottak vagyunk. Itt van egy a nagy metal szörnyeteg, ami a háttérben lopakodik, hogy aztán a következő évben lecsapjon mindenkire, egy világkörüli turnéval egybekötve."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7013064626

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum