RockStation

Újra kikerült Marilyn Manson csapatából Twiggy Ramirez

2017. október 25. - theshattered

marilyn-manson-twiggy.jpgIsmét elválnak Marilyn Manson és a régi harcostárs, a korai, kvázi legendás korszak, valamint az utóbbi évek basszusgitárosa, Twiggy Ramirez között. Az éppen még a színpadi balesete után lábadozó Manson ezt a Twitteren tette közzé, miután a napokban kiderült: a '90-es években Jeordie White névre hallgató zenész többször is fizikailag és szellemileg is bántalmazta, valamint megerőszakolta az akkori barátnőjét, a Jack Off Jill énekesnőjét, Jessicka Addamset; bár úgy tűnik ennek nem igazán van köze a dologhoz.

"

Úgy döntöttem, hogy megválok Jeordie Whitetól, mint a Marilyn Manson tagjától. A következő turnén már más lesz a helyén. A legjobbakat kívánom neki." - írta az énekes a fent látható tweetben.

"Szeretném ezt az időd a családommal tölteni és a többéves józanságom fenntartására koncentrálni. Szabadságot veszek ki a Marilyn Mansonból és sajnos nem fogok fellépni a következő turnén." - nyilatkozta, illetve a részéről árnyalta a dolgot a basszer.

Marilyn Manson legutóbbi lemezéről, Heaven Upside Downról ITT, a júliusi budapesti koncertről ITT írtunk.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr413081856

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum