RockStation

Ozzy producerével dolgozik a Hellyeah - Interjúban említi Vinnie Paul az új albumot

2017. október 31. - csubeszshuriken

hellyeah-2016.jpgA dallasi székhelyű heavy metál szupercsapat, azaz a Hellyeah, egy abszolút megbízható zenekarnak bizonyult az elmúlt években. Hiszen szinte fix ütemtervet hoztak, ahol minden második éveb érkezett egy lemez. A tavalyi lemez nagyszabású turnéi után pedig már lehet tudni, hogy mi a következő lépés. Természetesen egy új album, aminél ráadásul az a Kevin Churko fogja jegyezni a produceri munkát, aki Ozzy papa mellett a Papa Roach és egyéb más sikertörténetek fontos szereplője is volt már. Ahogy a Hellyeah soraiban is megfordult már másik szerepben, ugyanis a Blood Fof Blood lemezen ő basszusgitározott még három éve. A vele készülő új albummal kapcsolatban pedig Vinnie Paul mondott pár szót a következő interjúban itt lejjebb.

"Épp most vagyunk a végén egy 192 estét átfogó turnésorozatnak. Az előző album Love Falls című dala az ötödik legnépszerűbb nóta jelenleg az államokban és még kapaszkodik felfelé. Mi pedig van már másfél hetünk Kevin Churko Las Vegas-i stúdiójában, ahol együtt dolgozunk az új albumon. Szóval a dolgok jól mennek. Pörgésben vagyunk és jövőre még inkább fel fogunk pörögni."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1013119408

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum