RockStation

Egy legendás buli tizenkét évvel ezelőtt - Végül kijön a Strife koncert DVD és lemez

2017. november 02. - csubeszshuriken

5a4ba4d9b96ae145fcb91deb3f656d6a.jpgHa megkérdeznénk húsz hardcore arcot, hogy érzésük szerint melyik banda rángatta őket bele leginkább ebbe az egészbe, akkor lehet mindegyik másik nevet dobna be. Viszont az is lehet, hogy lenne közöttük olyan, aki azt mondaná, hogy a Strife.

Mert kétségtelen, hogy a Los Angeles városából érkező négyes meghatározta a kilencvenes évek második felének hardcore hangzását. A straight edge hardcore kultúra maximális képviseletében, főleg első három albumán. Melyek közül az idén húsz éves In This Defiance olyan közreműködőkkel jött ki, mint Chino Moreno, Dino Cazares és Igor Cavalera. Vagyis piszkosul korrajz a dolog, mondjuk ezektől a nevektől függetlenül is. S bár a banda azóta változott a tagokat illetően és csendesebb évek is voltak, tizenkét évvel ezelőtt 2005-ben az eredeti felállással viszont elővették az első három klasszikus albumot, egy durván energetikus helyi bulin, azaz a saját közönségüknek játszva, ami akkor a Troubadur klubban felvételre is került. Mégis csak most jelenik meg DVD formában és lemezen is Live at the Troubadour címmel a november 24 - én élesített újabb Record Store Day alkalmából. A koncertfilm előzetesét itt lejjebb pedig láthatjátok is.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7613146054

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum