RockStation

Jön a The Tumor Called Marla második lemeze, hamarosan itt egy új videó

2017. november 03. - sunthatneversets

screenshot_2017-07-31_14_02_52.png

A The Tumor Called Marla egy budapesti elektro-metál kvintett, mely szándékai szerint kimért, modern rock gerincre épülő, elektronikus elemekkel bőséggel fűszerezett metálzenét hivatott megteremteni, egy izgalmas, elvont atmoszférába csomagolva. A zenekar 2015-ben készítette el első 7 tételes EP-jét Trance címmel, hamarosan pedig megjelenik a csapat második lemeze.

A zenekar második lemezén, mely a Limbo City címet kapja, letisztultabb, érthetőbb, lassabb és mélyebb dalok szerepelnek. A lemez (ahogyan készülő videoklip is) a köztes világot szimbolizálja, hozza párhuzamba társadalmi és pszichológiai problémákkal. A lemezen 11 tétel kap majd, helyet, melyek közül a Distances című dalra videót is készít a zenekar. Egy két szálon futó (élő/halottvilág) időparadoxon lesz maga a videoklip, melyek inverz irányban futnak egymás mellett. A videót december 21-én mutatja be a zenekar.

artphetamin_ttcm_distances_poster_a4_20171102_final.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr213154596

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum