RockStation

Újra Magyarországon a Cockney Rejects!

2017. november 05. - csigaur

wpid-Cockney-Rejects-Wallpaper.jpg

Ahogy arról már beszámoltunk, 2018 februárjában óriási punk koncertnek ad otthont a Barba Negra Music Club. A British Punk Invasion névre keresztelt rendezvényen az egyik zenekar ugyan lemondani kényszerült a koncertjét, de már meg is van a pótlás. 

Az Anti-Nowhere League sajnos kiesett a körből, de a mai napon már nyilvánosságra is hozták az új nevet, aki nem más, mint az 1978-ban alakult Cockney Rejects! A zenekar két évvel ezelőtt, egy forró júliusi napon járt először Magyarországon, akkor a Dürer Kertben adtak egy csodálatos koncertet. Sajnos időközben Tony Van Frater basszusgitáros elhunyt, de a banda megy tovább és újra eljönnek Budapestre is!

Természetesen az est további fellépői maradtak, így itt lesz még a The Exploited (akik 7 hónap "Wattie nélküliség" után adnak hamarosan egy "visszatérő" koncertet Angliában) , a Peter And The Test Tube Babies, a UK SUBS és magyar részről a Lopunk , akik egy speciális Sex Pistols blokkal lépnek majd fel. 

A hivatalos eseményt itt találod (ami már egy másik, mert az előző eltűnt az éterben....)

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5113186372

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum