RockStation

Jövőre elindul Ozzy búcsúturnéja

2017. november 06. - theshattered

0blacksabbath2014_15.jpgOzzy Osbourne lassacskán úgy néz ki, végleg szögre akasztja a fellépőruhát. Idén év elején a Black Sabbathtal búcsúzott el a nagyérdeműtől, jövőre pedig a szóló pályafutásának lezárását is be fogja indítani, mégpedig egy két évig tartó búcsúturnéval. /Fotó: Réti Zsolt/

"Az emberek folyton kérdezik, hogy mikor megyek nyugdíjba. Ez lesz az utolsó világkörüli turnén, de nem mondom, hogy nem fogok alkalomadtán egy-egy koncertet adni." - nyilatkozta Ozzy a búcsúturnéval kapcsolatban.

Az eredeti tervek szerint még egy szólólemezt is ki tervez majd adni a legenda, de erről egyelőre pontos infók nincsenek. A búcsúkanyar 2018 májusában indul majd Közép- és Dél-Amerikában, utána pár orosz dátum után Európa következik. Pontos dátumokat egyelőre nem tudunk, de ha kilátásba kerül egy magyar időpont, arról úgyis tudatni fogunk Titeket. A turnécsapatban várhatóan Zakk Wylde, Blasko, Tommy Clufetos és Adam Wakeman fogják kísérni a Sötétség Hercegét.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2013196080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum