RockStation

Budapesten játszik a Dopelord!

2017. november 07. - KoaX

dopelord.jpgStonerség, doomolas, sludgeolas minden lesz itt FEBRUÁR 21-én a Dürer kertben, amikor is a Lengyel Dopelord látogat el hozzánk. Az est vendége nem más lesz, mint a HAW, aminek mi nagyon örülünk!

A lengyel stoner/doom/psych metal gépezet, a Dopelord nem ismeretlen a hazai metalosok körében, noha eddig nem volt még lehetőség a 2010-ben alakult bandával Magyarországon találkozni.

Az idő pedig gyorsan pörög, hiszen hétéves fennállása óta komoly és folyamatos változáson megy át a banda, amelyet eleinte nagyban befolyásoltak a metal klasszikusai - ám 2017-re egy kiforrott, mégis kísérletező zenekarrá vált, amely komplex zenei struktúrákkal, masszív hangzással, kántálás-szerű énekkel, és egy komoly, komor koncepcióval áll a metal szubkultúra közönsége elé. Az este vendége a budapesti HAW zenekar lesz! 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5613199363

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum