RockStation

Progfesztivál, jövő nyáron Abaligeten

2017. november 08. - rockstation

abaliget_banner.jpg

Abaligeten, Baranya megyében a jövő évben egy 3 napos fesztivál kerül megrendezésre augusztus 17-19. között. Az irányzat nem új, de stílszerűen mondhatjuk, hogy előremutató. Az Abaliget ProgCamp, a progresszív műfajt szeretné kimaxolni. Igen színes lesz a kínálat, nem csak a rock/metal színtér tud bemutatkozni, a színpadra fellépő zenekarok között lesznek modern, elektronikus hangzások is, szeretnének jazzes hangzást is hallatni és természetesen jelen lesz a rock/metal nagyon jó bandáktól.

A progresszív rock története igen régre nyúlik vissza, bemutatkoznak egészen fiatal zenekarok és itt lesznek akár huszonéves múltra is visszavezethető bandák. A fesztivál épít a Baranya megyei Abaliget természeti szépségeire, így a zenei kínálaton túl megemlíti napközbeni elfoglaltságoknak, a helyi túra útvonalakat a Mecsekbe, a Cseppkőbarlang, szabad strand, csónakázó tó, horgász tó, Denevér múzeum látogatását, lesz Barlang akusztik koncert, sör- és bortúrák.

abaliget_kep_01.jpg

Az étel és ital kínálat a tervek szerint minőségi lesz. Kemencében sültek, kézműves sörök. A fesztiválon lehet sátrazni, de néhány 100 méterre a kempingtől vannak turista-szállások, ahol már időben érdemes foglalni, hogy legyen még hely. Mivel a stílus több generációs, így szeretnék a szervezők, hogy az is el tudjon jönni, akinek "akadály" lenne a család. A fesztivál úgy rendezkedik be, hogy ide családostul is el lehessen látogatni 3 napra.

A 3 napos bérlet elővételben decembertől már kapható lesz. A zenekarok bejelentése elkezdődött, ahogy a hivatalos oldalukon látható. Tovább információk ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8013204605

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum