RockStation

2018 decemberében Budapestre jön a Within Temptation

Érkezik az új lemez is

2017. november 20. - sunthatneversets

within_temptation_eurpean.jpg

Ugyan előbb Sharon den Adel énekesnő szólóprojekttel jelentkezik, a Within Temptation új lemezére sem kell már sokat várni. Legkésőbb 2018 decemberéig az is biztosan megjelenik, ugyanis a holland szimfo.-metal csapat ma egy elég combos 18 országot érintő turnét jelentett be. Jó hír a hazai rajongóknak, hogy lesz budapesti koncert is, mégpedig a Tüskecsarnokban lesz december 12-én. Jegyek november 24-től vásárolhatóak majd. További infók hamarosan.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5513320681

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Raven1975 2017.11.21. 16:56:19

Sharon így kommentálta a turné bejelentését: "Amikor a legutóbbi turnénk befejeződött, nehéz időszakon mentem keresztül. Rájöttem, hogy szükségem van egy kis időre a családommal, hogy rendezzem a dolgaimat és újra felfedezzem önmagam. Ez jóval tovább tartott, mint gondoltam, de 2 év múlt el és a dolgok jó irányba változtak. Megalkottam a szólóalbumomat (My Indigo), amely segített túljutni a nehézségeken. És mindezek után egyszer csak újra felébredt bennem a kemény, epikus zene utáni éhség. S ekkor a zene magától kezdett jönni. Biztosan tudtam, hogy a hetedik albumunk végre úton van. Tehát itt vagyunk bemutatjuk hetedik turnénkat és szerencsére már nem kell sok addig, mert mi már türelmetlenül várjuk, hogy újra úton legyünk!" Hivatalosan a jegyeladás november 24-én kezdődik majd, ám a zenekar ezzel kapcsolatban is újított. Ezúttal kicsit jobban kézbe vette a dolgokat, így a turnéállomások többségére már a webshopjukon keresztül is lehet jegyeket venni: www.within-temptation.com/tour. Aki pedig csatlakozik újonnan létrehozott rajongói klubjukhoz, már a hivatalos eladási dátum előtt lefoglalhatja jegyeit - azaz már most! -, így biztosan nem marad le róluk. Emellett a klubtagsággal olyan egyéb extrák is járnak, mint exkluzív WT-s cuccok rendelése, színfalak mögötti felvételek és élő videók (a 2016-os M'era Luna fesztiválos fellépésük teljes felvétele már meg is tekinthető). A tagság ingyenes annak ellenére, hogy a webshopjukon keresztül normál módon lehet "megvásárolni", persze fizetés nélkül: a kosárba kell tenni és végigvinni a rendelés folyamatát, majd a visszaigazoló e-mailben kapott linken egy jelszó megadásával befejezni a regisztrációt. www.within-temptation.com/fan-club
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum