RockStation

Jön a metál Mikulás: Exterminator lemezével érkezik a Night Viper

2017. november 24. - sunthatneversets

night_viper.jpg

A Night Viper Svédországból érkezik hozzánk frontasszonyukkal, hogy zúzós heavy metál zenéjükkel és új, Exterminator című lemezükkel túlkiabálják a karácsonyi dallamokat, december 6-án, a Dürer Kertben.

A Night Viper egy igazán zúzós heavy metál banda Göteborgból. Zenéjükben kombinálják a Judas Priest klasszikus metál lelkületét a Metallica intenzitásával, megfejelve egy hatalmas adag rock and roll attitűddel. 2014-es első koncertjük óta a Svart Records gondozásában megjelentettek egy single-t és első lemezüket is, háromszor turnéztak Európában és olyan fesztiválokon léptek fel már, mint a Roadburn, a Muskelrock, a Heavy Days in Doomtown és telt ház előtt melegítettek be a Graveyard számára szülővárosukban is.

Idén márciusban az Exterminator ímű lemezüket a Summon The Dead klipje vezette fel, az album pedig októberben érkezett meg, ami hangosabb és az előző lemeznél is intenzívebb anyag lett.

A banda tehát teljes erőbedobással zúz végig a kontinensen új lemezükkel, mellyel hozzánk is elhozzák az északi zúzós heavy metál szelet és december 6-án visszatérnek a Dürer Kertbe. További infók ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1213362257

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum