RockStation

Nézd meg a Grungery dokumentumfilmjét a Pearl Jam - Let's Play Two mozipremierjének estéjéről

2017. november 27. - sunthatneversets

credit_danny_clinch_1.jpg

November 11-én a Grungery jótékony közreműködésével mutatták be Magyarországon is a Pearl Jam Let's Play Two című koncertfilmjét. Az estéről egy mini-dokumentumfilm is készült, melyben rajongók, újságírók és zenészek mesélnek a filmről, a '96-os Pearl Jam koncertről és arról, hogy mit éreznének akkor, ha 2018-ban a Pearl Jam újra hazánkba látogatna. A film célja, hogy emléket állítson a budapesti premiernek, illetve hogy a #ScreamHelloBudapest angol verziójának segítségével Magyarországot visszahelyezze a zenekar és a menedzsment látókörébe.

A filmet Baricsa Orsi, Horváth András és Pintér Miklós készítették 2017. november 11-én, az Uránia Nemzeti Filmszínházban és a Kassa Hajón. A készítők szerint 2000 óta talán soha nem volt akkora esélyünk arra, hogy újra számoljanak velünk, mint 2018-ban. Ha ti is szeretnétek, hogy a Pearl Jam újra koncertezzen Magyarországon, kövessetek oket itt: Scream Hello - Bring Pearl Jam Back to Budapest 1996/2018

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2013396805

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum