RockStation

Júniusban Budapestre jön a Bullet For My Valentine és az Asking Alexandria

2017. december 04. - sunthatneversets

bullet_for_my_valentine_2015.jpg

Ahogy már megszokhattuk a Budapest Park és a New Beat jövőre is igyekszik minden műfaj rajongójának örömet szerezni, ezúttal a metál szerelmeseinek hozunk jó híreket: 2018. június 18-án a walesi metalcore formáció, a Bullet For My Valentine koncertezik nálunk, partnerük pedig az Asking Alexandria lesz. Zúzásra fel!

A metalcore színtér két súlyos szereplője – és még további be nem jelentett vendégek – már biztosan borzolják majd a hajakat jövő nyáron. A Bullet For My Valentine még sosem volt headliner koncerten nálunk, utoljára 2016-ban jártak a Sziget Fesztiválon, nem sokkal legutóbbi lemezük a Venom megjelenése után, de Matt Tuck frontember egy korábbi Twitter üzenetéből következtetve majdnem biztos, hogy hozzánk már friss anyaggal érkeznek. A walesi banda a kétezres évek egyik legmeghatározóbb metál zenekarává vált, több millió eladott lemezzel és óriási rajongói bázissal nemcsak Európában, de Észak-Amerikában és Japánban is. Zenéjük az agresszív riffek, fejletépő zúzás és szenvedélyes dallamok elegye, virtuóz játékkal megfejelve.

A Bullet For My Valentine mellett ráadásul a New Beat visszahozza nekünk az Asking Alexandriát is, akik idén tavasszal adtak telt házas bulit az Akváriumban. A brit metalcore csapat még az áthatolhatatlannak tűnő mainstream média falait is át tudta törni kőkemény muzsikájával. A zenekar decemberben ad ki új albumot, amelyen már ismét Danny Worsnop áll majd a mikrofon mögött. Az elővétel december 7-én 8 órakor indul, érdemes a jegyekre minél előbb lecsapni a www.budapestpark.hu oldalon. További infók a koncertről ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2613426845

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum