RockStation

Helloween, Epica és Metal Allegiance a jövő évi FEZEN Fesztiválon

2017. december 06. - sunthatneversets

helloween_pumpkin.jpg

Három új nevet ígért mára a FEZEN, itt is vannak! A Helloween egyedülálló koncertsorozatba kezdett, ennek egyik állomásaként július 25-én lép fel a fesztiválon: a Pumpkins United turnén visszatért a csapatba Michael Kiske énekes és Kai Hansen gitáros, de mostani felállásból is színpadra lép Andi Deris énekes és Sascha Gerstner gitáros. A koncert a zenekar teljes - több mint 3 évtizedes pályafutását öleli fel, ehhez mérten maratoni programot ígérnek, ritkán vagy még sosem játszott dalokkal!

A holland szimfonikus metal egyik legmeghatározóbb és legsikeresebb zenekara, az Epica szintén július 25-én érkezik, hogy a csodálatos Simone Simons vezetésével ismét elbűvöljék a stílus hazai rajongóit.

Első alkalommal koncertezik Magyarországon a Metal Allegiance supergroup. Az ex-Dream Theater, ex-Avenged Sevenfold dobos, a legendás Mike Portnoy, a Megadeth basszeros David Ellefson, a Testamentből ismerős Alex Skolnick és Mark Meghis alakulata egyedülálló zenei élményt ígér - énekes poszton az Overkill vezére, Bobby Blitz biztosan jelen lesz, de nem ő lesz az egyetlen, aki mikrofont ragad július 25-én... :)

A korábban bejelentett Mr Big, Fozzy és Enter Shikari hármashoz csatlakozott új nevek mellett még természetesen koránt sem teljes a FEZEN jövő évi kínálata - ez még csak a szerdai felhozatal egy része... ;) A fesztiválra a bérletek mellett már napijegyek is kaphatóak, a diákoknak kiemelt kedvezménnyel, karácsonyig még a mostani elővételes árakon, országosan a Ticketportál hálózatában és online ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8613449485

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum