RockStation

Ez volt 2017 legjobb 15 rock/metal lemeze

2017. december 09. - rockstation

2017best.jpgPár napja találkozhattatok a RockStation szerkesztőinek egyéni listáival, melyekben fellajstromoztuk az idei kedvenceinket. Ezekből, ahogy a korábbi években is szokásunk volt, készítettünk egy összesített listát, melyből kiderül, hogy mely lemezeket találtuk kollektíven a legerősebbnek. Nyilván azok a korongok indultak nagyobb eséllyel, melyek többünknél is megjelentek, ráadásul az előkelőbb helyeken. De hagyjuk a rizsát, íme a tizenöt legjobb korong, legalábbis a RockStation szerkesztőségének összesített véleménye szerint.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr413452787

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Figy L M 1 ideYEeeah 2017.12.09. 20:32:20

Nem is lenne olyan nagy baj evvel a listával, ha az Ördögöt kihagytátok volna. A Moonspell, a Monolord, a Sepultura, a Sólstafir meg a Kreator jöhett volna a Caligula's Horse, az Electric Wizard, Marilyn Manson, és a Grave Pleasures helyére. A legégbekiáltóbb bűn viszont az Ördög első helye. Ez felér egy merénylettel.

dead horse 2017.12.11. 12:37:43

@Figy L M 1 ideYEeeah:
Vetted már a fáradtságot, és meghallgattad már egyszer is a "merényletet"? A "bűnt"? Vagy mert nem riffbajnokság, s értelmes szövegek vannak rajta, ezért inkább skipeled? Nekem minden elismerésem a szerkesztők felé! Remek lista!

NZperX 2017.12.11. 13:00:58

Ha ilyen jó helyezésekkel képviselik magukat a hazai előadók (ennyit lejthet a hazai pálya), akkor az Aebsence is felférhetett volna.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum