RockStation

Peace Creep - Az év lemezborítója!

2017. december 15. - Ernő Hellacopter

peace_creep.jpg

Hálátlan dolog ez az év végi tízes lista, mert vegyük csak a jelenlegi évet. Összeraktam az általam legjobbnak ítélt tízes kupacot, lenyomtam az entert, ami aztán órákkal később már meg is jelent. És ilyenkor az ember észbe kap: basszus, lemaradt ez, lemaradt az, de hát mit van mit tenni ilyenkor? Írhattam volna tíz egészen más zenekarokból álló listát, akkor is nyugodt lettem volna a végeredménnyel.

Viszont a Peace Creep valami zsigerien elbaszott zsenialitás, punkba oltott szemenszedett hazugság, ami nem hagyja az embert nyugodni. Hiánya a tízesből fájó hiba. Képtelenség a lét nélküle, pedig a januárban kiadott Used Tape lemezükkel be is fejezték 2 éves pályafutásukat, ezzel ágyazva meg egy leendő re-union bulinak a Madison Square Gardenben. Ja, lófaszt. Ezek a srácok nem szaroznak, ahogy Harry Monroe sem tette a Dutyi diliben. Te se szarozz, nézz utána!

Ez az írás talán sosem születik meg, ha a remek zene mellé nem pakolnak oda a srácok egy olyan lemezborítót, ami első pillantásra a retinádba ég. Nézzed csak, és ha neked is van kedvenc idei vagy all time kedvenced, kommenteld alá!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7113501387

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum