RockStation

Újra Wattie-val koncertezik a The Exploited

2017. december 16. - csigaur

the_exploited_2016.jpg

Közel fél év után visszatért a The Exploited élére a punkok punkja, Wattie. Mint ismert, a punklegenda elég sokat betegeskedett a szíve miatt, így rengeteg koncertet le kellett mondania. A zenekar természetesen folytatta a turnézást az öreg nélkül, így jutottak el többek közt Budapestre is. 

A napokban volt a "visszatérő" koncertje Wattie-nak, Edinburgh-ben. Sok felvétel ugyan nem található az eseményről, de Facebook bejegyzéseknek köszönhetően, sikerült kideríteni, hogy minden a legnagyobb rendben zajlott. Szerencsére 2018 februárjában Budapestre is eljön a The Exploited, olyan zenekarok társaságában, mint a Peter And The Test Tube Babies, UK Subs és a Cockney Rejects. Erről az eseményről minden információt ide kattintva megtudsz.

Addig pedig nézzük meg az egyik alapvetés a Sex and Violence "legfrissebb" változatát:

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2313504169

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum