RockStation

Áprilisban Budapestre jön a The Dead Daisies

2017. december 18. - sunthatneversets

the_dead_daisies_2017.jpeg

A lehengerlően sikeres, telt házas első magyarországi koncertje után 2018 tavaszán visszatér Budapestre a XXI. századi rock and roll egyik szenzációja, a The Dead Daisies!!

A zenekarban olyan sokat bizonyított, fantasztikus zenészek találhatóak, mint John Corabi (ex-Motley Crue, ex-Union), Marco Mendoza (többek között ex-Whitesnake, ex-Blue Murder, ex-Thin Lizzy, ex-Black Star Riders), Doug Aldrich (ex-DIO, ex-Whitesnake, ex-Lion stb.), David Lowy és Deen Castronovo (ex-Journey, ex-Bad English, Revolution Saints). Nemcsak egyéni teljesítményeik figyelemreméltóak, közös munkájuk minden előzetes várakozást felülmúlóan fantasztikusra sikerült, amit a magyar közönségnek sajnos egy része eddig nem megtapasztalhatott meg, hiszen a telt ház miatt nagyon sokan kint rekedtek, lemaradtak az első koncertjükről...

Ezúttal egy jóval nagyobb helyszínre a Barba Negrába érkeznek április 27-én, így nemcsak azokat várjuk, akik ott voltak júniusban az A38 Hajón, s azóta is őrzik az ottani emlékeiket, de azokat is, akik akkor lemaradtak róla, vagy azóta ébredt fel bennük a kíváncsiság. Az est előzenekara a német The New Roses lesz. További infók a koncertről ITT.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5913509527

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum