RockStation

Converge, Grave Pleasures, Crowbar és Thou koncert-turné!

2017. december 19. - Ernő Hellacopter

0005309197_10.jpg

Idén nem kispályázott sem a Converge, sem a Grave Pleasures. Ajtósul rontottak a házba, és ez az év végi összesített listánkon is megmutatkozott. Mindketten egy kiváló lemezt adtak ki, amihez egy erős turné is dukál. Az már csak a mesebeli fantázia világok mellékterméke, hogy mindezt együtt teszik, ráadásul az úton a sludge-keresztapa Kirk Windstein vezette Crowbar is pusztít, a Thou-ról nem is beszélve.

converge_grave.jpg

Bitang erős line-up, erősen kihagyhatatlannak tűnik. A dolog szépséghibája, hogy minket is, és a bécsvárosiakat is elkerüli a turné, viszont április 29-én a berlini SO 36 klubban el lehet csípni a karavánt. A repjegy elég olcsó szokott lenni, pályaudvaron alvást egyszer mindenkinek ki kell próbálnia, remek jellemépítő mulatság (se), így kifogás nincs! Budget repjegy, dürüm - döner kétpofára, azt darálás 4 kerek órán át. Harcra fel! További infók ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8813509077

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum