RockStation

Jövő novemberben stúdióba vonul a Slipknot

2017. december 20. - theshattered

0slipknot2015_38.jpgJövőre már négy éve lesz annak, hogy megjelent a legutóbbi Slipknot nagylemez, a .5:The Gray Chapter, így már azért ideje van annak, hogy jöjjön a következő adag zúzás. Persze attól függetlenül, hogy Corey Taylor a Stone Sourral turnézik, munkálkodik (nálunk is fellép majd június 25-én), Iowában nem áll meg az élet, a többiek javában dolgoznak a következő nagylemezen, mellyel jövő novemberben terveznek stúdióba vonulni, legalábbis ha hihetünk Shawn "Clown" Crahannek.

"Megcsinálunk egy lemezt, turnézunk három évig, majd kiveszünk kettőt. Az egész egy kicsit elcsesződött, az All Hope Is Gone után, mert Paul meghalt, így kivettünk egy kis plusz szabit, a gyerekeinkkel voltunk. Majd turnéztunk pár évig, amíg jónak nem éreztük a dolgok. Aztán amikor minden rendbe jött, Joey esett ki a képből.

2018 novemberében a stúdióban leszek. Van egy jó adagnyi megírt cucc. Nem akarom, hogy egy kiadó mondja meg, mikor írjak, mint valami kibaszott munkásnak. Azért akarok írni, mert írni akarok.

Nagyon sok embernek kerestem már pénzt. Fizettem a stúdióért, ilyen hangmérnöknek, olyan producernek. Ez csak jammelés, de soha nem hallottam még ehhez fogható zenét, mint amit most csináltunk. Ötven leszek, mire ez kijön. Ötvenévesen fogok turnézni, szülinapi bulim lesz közben! Ahogy már most állok ezekben a napokban, úgy vagyok, hogy 'talán ez lesz az utolsó ilyen'.

De ki tudja? Nem kell magamat bemutatni senkinek. Nem fogok egy búcsúturnét csinálni, aztán visszatérni. Sosem fogom ezt mondani a rajongóknak. Ha ilyet mondasz, vissza is kell térned. Számomra ez lesz a végleges lezárás."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4413512511

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum