RockStation

Közös újévi fotón nyomul John Petrucci és Mike Portnoy

2018. január 01. - theshattered

petrucciportnoy.jpgAz egyszeri metalos ilyenkor kiált fel, hogy "hoppáb*zmeg!". Miért is? Mert közös képet rakott ki a két egykori Dream Theater alapító és zenekari társ, a még mindig ott gitározó John Petrucci és a fedélzetet negyed század után, 2010-ben elhagyó Mike Portnoy. Mivel a búcsú nem volt épp örömteli, elég meglepő a kép megszületése, de annál meglepőbb, hogy nem egy sablon fotót nyomtak fel, hanem egy baráti hangulatot örökít meg a Facebookon megosztott újévi jókívánság.

Persze vannak apró jelek, amelyek még akár be is indíthatják a fantáziát, mint a két hashtag, amit mellékeltek hozzá: #givepeaceachance és #carpediem. Nem lepődnénk meg, ha a jövőben valami közös dolgot hallhatnánk a két legendától.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5613538431

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum