RockStation

Megjelent a Fish! zenekar évindító új dala, a Felemás!

Élő dalpremier a Barba Negrában pénteken (január 5-én)!

2018. január 04. - sunthatneversets

fish_2018.jpg

A Fish! lendülete eddig is megkérdőjelezhetetlen volt, amit - bár még csak néhány napja írunk 2018-at - az idei évben is folytatnak: a mai napon máris megjelent legújabb daluk, a Felemás.

“A dal a 2018-ban érkező Felemás című új anyag címadója, a szokásos odacsapós Fish! fíling mellett új ízekkel” - mesélte az újdonságról Krisztián.

Bő fél éves kihagyás után állnak ismét színpadra a fővárosban pénteken a Barba Negrában egy önálló évindító Fish! koncert keretében, ami a Felemás élő dalpremiere is egyben.

Ezzel pedig hivatalosan is megnyitják a zenekar életének következő fejezetét. Egyelőre az új lemezről és koncepcióról nem árultak el sokat, de abban biztosak lehetünk, hogy a tőlük megszokott váratlansággal, kreativitással és elegáns megoldásokkal körítik majd az újdonságokat.

A pénteki koncertre a jegyek 90%-a már elfogyott, így aki szeretné a halakkal és popmetállal indítani 2018-at, jobban teszi, ha gyorsan beszerzi a belépőjét, ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5613548393

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum