RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala

2018. január 06. - sunthatneversets

judas_priest_2018.jpg

Ebben az évben egy új rovatot indítunk Adj egy ötöst! címmel, melyet hétvégenként olvashattok majd és, amelyben az aktuális héten megjelent dalok közül választunk ki ötöt. Igyekszünk majd széles stiluskeretek között mozogni, természetesen 5 dalba nem fog beleférni a hét termése így kommentben szívesen vesszük, hogy mi fért volna még oda szerintetek.

JUDAS PRIEST - Lightning Strike

Március 9-én jelenik meg a heavy metal veterán Judas Priest új nagylemeze Firepower címmel. A 14 dalos lemezről megjelent az első dal Lightning Strike címmel, ami naggggyyyyyon is metál. A július 24-i budapesti koncerten egész pofás nyitódal lehet majd belőle.


OMEGA DIATRIBE - Divine of Nature

Legyen hazai vonatkozása is ennek a hétnek. A nemrég frontemberváltáson átesett Omega Diatribe új lemezzel rukkol elő hamarosan Trinity címmel. Ezen szerepel majd a Divine Of Nature című szerzemény is.


CANE HILL - It Follows

A New Orleans-i Cane Hill január 19-én adja ki második nagylemezét Too Far Gone címmel. A zenekar biztosan sok Panterat hallgathatott, ezt le sem tudná tagadni, de annál dallamosabb zenét játszik. Az It Follows című dal mindenestre húz, mint csőrös kamion a sivatagi úton. 


BREAKING BENJAMIN - Red Cold River

Az elsősorban a tengerentúlon hihetetlenül népszerű Breaking Benjamin idén adja ki hatodik nagylemezét Ember címmel. Ennek előfutára a Red Cold River című tétel.


A PERFECT CIRCLE - Disillusioned

Erősen úgy néz ki, hogy Maynard James Keenan "másik" zenekara az A Perfect Circle beelőzi a Toolt és új nagylemezzel jelentkezik hamarosan. Újévi meglepetésként már a második dal jelent meg tőlük, de még sem a lemez címét, sem a megjelenési dátumot nem hozták nyilvánosságra. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6613553781

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum