RockStation

Érdemrenddel jutalmazza Berlin városa a Rammsteint

2018. január 07. - theshattered

rammstein_2017_1.jpgEgy egész komoly rangú kitüntetéssel gazdagodik a Rammstein, méghozzá a csapat otthonát képező Berlin városától. Az új albumán dolgozó németek ezúttal nem, vagy nem feltétlen szorosan a zenei tevékenyükkel vívták ki a városatyák elismerését, hanem egy, a zenekar tulajdonát képező régi ipari épület, nevezetesen egy fémmegmunkáló üzem felújításával kapták meg a kitüntetett figyelmet.

A csapat ugyanis visszaállította az eredeti, 1910-es állapotát annak a 3500 négyzetméteres alapterületű épületnek, melyben a színpadi felszerelésüket és a merch cuccokat tárolja, ezzel pedig kiérdemelték a Ferdinand von Quast Érdemrendet, amit hétfőn kaptak meg Berlin városának képviselőitől. A porosz-francia háború és az első világháború veteránjáról elnevezett kitüntetés maga a város kulturális örökségének védelmezőit hivatott jutalmazni, ha minden igaz, a Rammstein menedzsere fogja átvenni a többiek nevében is a jutalmat. A felújított épületről fotók ITT találhatók.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9513555117

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zsurzsenka 2018.01.07. 23:07:09

És akit érdekelnének a képek a felújított épületről:
www.cpm-architekten.de/projekte/cpm-industry/rst-merchandising-ohg-hertzstrasse/rst-merchandising-ohg-hertzstrasse/

Remélem, azt találtam meg, amiről szól a cikk.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum