RockStation

Divided - Ends of Earth klippremier

Zenés vacsora Szodomában

2018. január 08. - sunthatneversets

divided_2017.jpg

A novemberi HammerWorld mellékleteként jelent meg a divideD Modulus című nagylemeze. A csapat most az Ends Of Earth című dalra készített meglehetősen látványos videót.

"Hadd meséljünk el egy történetet. Egy olyan helyről, ahol minden sztereotípia testet ölt, mindenki mohó, vággyal teli, kapzsi, féltékeny és parázna. Mintha sosem perzselték volna fel Szodomát, vagy a még sikoltó parazsakon találkozna néhány ártatlan, vacsorára váró ember, akikben újra megelevenedik mindez. Sötét szürreális atmoszféra, egy poros étteremben, valahol a világ végén."

A lemez bemutatója január 12-én lesz a Dürer Kert nagytermében. Az idén 15. alkalommal megrendezett Stagediving Fesztiválon a divideD előtt a Pennhurst pörgeti fel a hangulatot, majd a Watch My Dying, a Cadaveres és az Omega Diatribe játszik.

A Modulus lemez digipak verzióban beszerezhető a Hammer Zenebarlangban és a lemezboltokban, a Media Markt, a Libri/Bookline hálózataiban és a www.metalhsop.hu webshopban, de a zenekartól közvetlenül is rendelhető a www.dividedband.com oldalon.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1713557753

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

NZperX 2018.01.08. 07:58:55

A Slipknot és predator maszkok is szatirikus elemek?
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum