RockStation

A lengyel címer megszentségtelenítésével vádolják a Behemothot

2018. január 12. - theshattered

0behemoth2015_05.jpgHárom személyt is hivatalosan beperelt a lengyel állam az egyik Behemoth póló miatt, mely a vádak szerint tiszteletlen módon figurázza ki a lengyel címert. Az énekes, Nergal, a pólót készítő Rafal Wechterowicz és még egy személy jó eséllyel pénzbírsággal és felfüggesztett börtönnel meg fogják úszni az esetet, de ez már bőven elegendő volt ahhoz, hogy ne a zenével kerüljön a középpontba az új albumra készülő lengyel black veterán csapat.

Az állítólagos sértő minta és a lengyel címer az alábbiak:

behemothshirt.jpg

coat_of_arms_of_poland-official.png

Nergal ezt tette hozzá az egészhez: "Nos, ez fogadott, amikor hazaértem egy pihentető, napfényes nyaralásról. Én és két másik arc perben vagyunk egy lengyel jelkép megsértése miatt. Micsoda hír! A PIS-vezette Lengyelország mindent megtesz, hogy rács mögé juttasson... gondolom példamutatásként. De a legfontosabb dolog: ez NEM egy lengyel jelkép. Másodszor... hagyjuk meg ezt a vitát a bírósági tárgyalásokra, melyek hamarosan kezdődnek...! Ennyit tudnak elérni a szűklátókörűségükkel? Hát, hajrá!"

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3113568155

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum