RockStation

Elkészült az új Yob album!

2018. január 12. - theshattered

yob_promo.jpgAz énekes/gitáros Mike Scheidt felépülése (szerencsére) annyira jól sikerült a tavalyi, diverticulitisz miatti életmentő műtétből, hogy a súlyos doomot toló Yob már fel is rántotta az új nagylemez anyagát, mely a 2014-es Clearing The Path To Ascend utódja lesz a sorban. A hatdalos korongot a Relapse Records fogja gondozni, előreláthatólag nyáron már mindenki meg is tudja majd kaparintani.

"Örömmel jelentjük, hogy hivatalosan is leszerződtünk a Relapse Recordshoz, akik a nyár folyamán meg is jelentetik majd a nyolcadik nagylemezünket.

Nagyon-nagyon sok album van a gyűjteményünkben, melyet a Relapse jelentetett meg, már majdnem harminc éve nagy rajongói vagyunk a lemezeiknek. Megtiszteltetésnek érezzük, hogy a Relapse hozza majd ki az új anyagunkat. Már alig várjuk, hogy újra útra keljünk és megmutassuk az új dalokat a barátainknak szerte a világon." - kommentálta a zenekar.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4113568183

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum