RockStation

Tovább teker egy fokozatot a Parkway Drive az új albumán

2018. január 16. - theshattered

0parkwaydrive2017_46_eredmeny.jpg2015-ben jött ki a legutóbbi Parkway Drive nagylemez, az Ire, ami egy elég izmos csomag volt, sőt, azóta is lazán megállja a helyét. Ezt, mármint a korong erejét Magyarországon is bemutatták több ízben, így valószínűleg csak az nem látta őket élőben, aki nem akarta. Viszont lassan készül a folytatás, amin az ígéretek szerint továbbra sem terveznek lazítani a dalokon.

"Emelni fogjuk a téten. Az Ire korszak hatalmas mennyiségű munkát igényelt, de ez a része volt egy nagyobb célnak. 2018-ban mindent fentebb fogunk tekerni és előre fogunk haladni. Nagyon sok pillanat volt emlékezetes az elmúlt néhány évből és nem akarunk belőlük hasznot hajtani, hanem igazságot akarunk nekik szolgáltatni. Nincs értelme a lazításnak. Úgy érzem, mintha lennének bizonyos elvárások felénk nézve és ennek meg is akarunk felelni. Nem akarunk félreállni. Mindenkit ki akarunk robbantani a vízből!"

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3613579985

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum